Alla inlägg under maj 2009

Av Maria Pettersson - 14 maj 2009 13:09

Usch , jag kan inte förstå hur kunderna  kan vara så  tokiga i blommorna på jobbet som  vi fick i dag  och ös mycket med folk på förmiddagen.. Vi hade nästa två kassor öppna hela tiden från kl halv tio tills jag gick hem kl 12.00 Jag hoppas att det  lugnar ner sig på eftermiddag, dom som jobbar då kommer ikapp , det vi kom efter i morse med...


På vägen hem så ringde jag reine.. Vi pratade en stund , inget speciellt utan vilken tid han skulle komma hem,, och frågade honom om han hinner laga bilen idag,, och det beror på om det finns plats på jobbet för att köra in den i garage...


Vilket vårväder vi har,, blås, sol och regn...


Har precis hämtat hampus i från dagis och ska snart börjar med att damsuga och torka golven.. Sen hur långt tid det tar och sen ska man börjar med göra iordning middagen.. Har fundera på göra gryta.. Mums va gott.. Det var ganska länge sedan vi gjorde iordning riktigt långkok... När båda jobbar hela tiden,, så hinner man inte gör  utan bara på helgerna...


"Tack kompisen Eva för kommetaren.."

Av Maria Pettersson - 13 maj 2009 15:49

Då har man jobbat klart för idag då!! Härligt att jobba förmiddagar, man kan göra så mycket med hampus på eftermiddagen.. Jag  hämtade hampus på dagis kvart i ett och på en gång åkte vi till Fagersta och till Eskiln för hampus skulle cykla hos mormor vid husvagnen..


Han cyklade två timmar sen åkte vi hem för reine skulle komma hem halv fyra.. Jag ska snart slänga in maten i ugnen .. Jag är vrålhungri för jag har inte ätit något idag,, hampus åt fiskbullar och potatis på dagis idag,, han åt jätte mycket sa fröken..


På vägen till Fagersta så prata jag med min bästa kompis Eva i teleforn.. .. Hon o jag förstår varandra väl och vi kan prata om allt o alla.. Hon håller med mig om vissa saker och jag gör det samma... Man kan inte få en bättre kompis..




Av Maria Pettersson - 12 maj 2009 16:21

Ja,o reine var på möte i går kväll,   grannen jörgen fick  vara barnvakt till hampus.. Mötet handlade om kärrgruvansskola och resurserna till skolan.. Jag hoppas att de kommer hitta ett bättre förslag vad man kan bespara istället för att sälja huset där förskolan är .. Jag hoppas att inte beslutet går igenom...


Annars idag har man jobbat förmiddag och varit på banken och skrivit om räntorna på huslånet.. Då var det ett lån som är klar med räntorna.. Det andra lånet ska vi fixa med räntorna nästa månad..Få se hur räntorna har gått upp tills dess. Hihi


Det blir en tidig kväll för mig,, vi ska upp halv sex i morgon bitti.. Det gör inget,, för man slutar kl 12.00,, det känns då att man är ledig en hel dag.. För man har ju hela eftermiddag kvar..


Nu ska jag vila min onda fot..









Av Maria Pettersson - 11 maj 2009 16:48

Nu har man varit på en lång promenad med hampus.. Vi skulle gå möta reine, han  fick jobba över lite så,, vi gick bit längre så när reine kom till Norberg så fick hämta oss ner vid byn hos Evas mamma bor vid DinX..


Det var faktisk jätte skönt att promenera, man kanske skulle göra det oftare när det är fint väder... Finns någon så vill följa med på en promenad i morgon efter kl 16.00 om det är fint väder??????..


Vi ska snart äta soppa och smörgås.. Mums va gott.. Sen ska vi till kärrgruvans matsal på ett möte.. Vi så om vi båda går, om vi får barnvakt till hampus,, annars får reine gå...



TV

Av Maria Pettersson - 11 maj 2009 14:09

Nu sitter jag i soffan och tittar på Supernanny på tv 3 och det är faktiskt interssant..  När jag ser det,, så har jag faktisk ganska lätt med hampus.. Ibland så lyssnar hampus inte på oss med ibland göra han det helt suveränt.. Och det beror mycket på  hur sömnen och hur han har ätit på under dagen..


Hampus sitter oxå tittar på supernanny med mig och han säger att barna är inte snäll mot sin mamma o pappa.. De lyssnar inte på dom...... Hoppas han får liten att fundera hur han är själv mot oss... Efter tvprogrammet ska vi gå på en promenad och möta reine när han slutar jobbet..



Av Maria Pettersson - 11 maj 2009 12:36

Då var biljetterna klara,,, det var lite svårt att komma in på ticnet kl 9.00, för alla ville ha biljetter till britney spears.. Vi fick inte dom platser vi ville ha, men det gjorde inget,, de platser vi fick var också bra, inge fel på dom...  Och biljett priser var ju lite längre, det är ju positvit..


Vi har redan hämtat ut biljetterna på ATG utbud... Så det är skönt att få det fixat redan. Nu är det bara vänta i två månader..


Hampus har blivit klippt av farmor idag,,, så jag lämnade han hos henne och jag åkte gjorde lite ärende, hämtade biljetterna och in till banken .. Sen gick ja o eva och fika lite. När jag kom tillbaka till farmor så vara hampus nästa klart.. Vilken sötnos jag fick nu!!!!


Sen berättade farmor till hampus att det fanns två grävlingar hos Ronnie i kalifornien.. Under huset där!!! De två grävlingar bråkar hela tiden..  Då vill hampus hemma o kolla på bilder på grävlingar på internet...


Men hampus vill se dom  i verklighet, men då sa jag att de kan vara farliga...

 Fundera att åka ner och handla lite elller ska jag åka till Avesta till ÖB, få se hur jag göra senare...


Mm

Av Maria Pettersson - 11 maj 2009 06:47

 Hampus somnade vid åtta tiden i går kväll, och det var faktisk skönt det... Då fick i lugn o ro titta påfinalen i ishockey VM,,men självklart så hade jag fel, utan det vart ryssland som vann finalen.. Men jag tyckte att Canada skulle vinna för det spelade bättre som ett lag..


Reine sätt o pratade med jörgen i flera timmar i går,, det var faktiskt ganska roligt samtals ämnen de har,,, de pratar om allt , från tjejer till bilar.. Kanske roligt att lyssna på.... Och man fick lära sig mycket och fick reda på massa kul... Hihi


Jag fattar inte????


Jag gick upp kl halv sju gjorde iordning lite O´boy till mig för jag inte kunde sova.. Men hampus vaknar väl snart tror jag.. I dag ska han bli klippt av farmor mellan kl 10-14 innan hon ska sova på eftermiddag för hon ska jobba natt..


Usch vilket skit väder vi har ute. Regn, men jag ser lite blå himmel komma fram.. Vi får se på eftermiddag hur vädret blir...

Av Maria Pettersson - 10 maj 2009 18:23

Nu har jag suttit framför tv och tittat på helt underbara bronsmatch mellan Sverige - USA,, jag ska säga sverige vann bronsmatchen med 4-2.. Senare i kväll blir det finalen mellan Canada - Ryssland.. Jag tror att Canada vinner med  2-1..Det kommer bli roligt o härlig match o titta på i kväll..


Hampus är inne i duschen , och sen ska jag upp lägga honom i sängen och läsa en saga till honom..  I morgon gäller det för oss, Eva o ja.. Vi ska sitta framför dator kl 9.00 i morgon bitti,,för då släppt biljetterna till Britney spears... De platser vi vill ha, kostar runt 1000 kr per biljett..


De biljetter får kosta för oss.., vi ska ner dit till globen den 13 juli...

Nu har hampus duschat klart..


Ovido - Quiz & Flashcards