Alla inlägg den 26 maj 2009

Av Maria Pettersson - 26 maj 2009 21:16

Då har man kommit hem ifrån jobbet.. Det var faktiskt skönt att jobba eftermiddag,, för att det var ett tag sen... Samt att de ger ju mer pengar när man jobbar eftermiddagar... Jag jobbar eftermiddag i morgon,, men inte lika sent som idag...


Idag finns det inte mycket att berätta vad som har hänta under dagen... Imorron så  jobbar jag i ,sen är jag ledig, torsdag, fredag.. På torsdag ska vi till Västerås på ultraljud..


Nu ska ja gå i duschen o sen är det sängen som gäller för mig.. Är lite trött efter man har gått upp självmant  kl halv sju i morse.. Men morgon tänker jag ligga i sänga änna tills hampus vaknar..


Sov gott alla trevliga bloggare..

Av Maria Pettersson - 26 maj 2009 07:34

Jag gick upp tidigt i morse för att jag skulle kuna vara själv och göra lite ärende på internet,, kanske inte de roligaste, att betala räkningar.. Men nu är det allafall klart.. Glad blev jag efteråt,, så mycket pengar över fick ja .. Det är roligt när man jobbar mycket att det ger resultat i plånboken...


Vad ska man  göra nu för något , hampus sover fortfarande.. Fundera lite på damsuga o torka golven i köket o i hallen innan han vaknar,, så har man det gjort idag..


Sen idag måste ja hinna till banken,, och göra några ärende där oxå innan jag börjar jobba halv fyra på eftermiddagen..


Jag får väl sätta igång då,, innan hampus vaknar...

Ovido - Quiz & Flashcards