Alla inlägg den 5 maj 2009

Av Maria Pettersson - 5 maj 2009 19:29

Då var hampus rum klart nästan.. Jag ska försöka hinna me det på förmiddagen i morgon innan jag lämna hampus på dagiset.. Och sen ska reine skura hans leksaker imorgon eftermiddag om han kommer ihåg det..


Nu håller hampus på  med att borsta tänderna och sen är det sängen för honom.. Hoppas han somnar idag utan bråk.. Igår var det massor med bråk innan han somnade i våran säng brevid reine.. Men idag så är det gå lägga sig och sova utan bråka.. Reine o jag är båda bestämmade på den saken..


Om hampus somna som han ska ,, så är det skönt att få en tid för varandra.. Den tiden behöver man och lugna ner sig efter jobbet ....



Av Maria Pettersson - 5 maj 2009 16:11

Då har man gjort sitt 8 timmars pass idag.. Tiden gick fort idag oxå.. Härligt!! Jag ringde i Västerås igår, och fick en tid för ultraljud den 28 maj kl 13.00 Det är inte så långt kvar tills det..  Veckorna går så fort..


 Nu håller vi på med maten , sen blir det åka ner en stund ner till morfar.. Efter det blir det att börja storstädningen i hampus Rum.. Och det behövs.. Jag har skjutit upp det i flera dagar nu.. Men nu måstes det göras...



Ovido - Quiz & Flashcards