Alla inlägg under maj 2009

Av Maria Pettersson - 6 maj 2009 09:35

Nu måste börja göra mig iordning ,, jag måste skynda mig, för tiden rann iväg i från mig.. Jag visste inte tiden var så mycket.. Det var tur att hampus är påklädd allfall,, det är bara jag ska fixa  till mig,, sen blir det åka till dagis om 10 minuter...


Av Maria Pettersson - 6 maj 2009 08:34

Jag gick ute på smhi hemsida och kollade hur vädret ska bli i helgen... Det skulle bli lite bättre allafall.. Bara det inte regnar och att det inte  är kallt ute så är jag nöjd..



Av Maria Pettersson - 6 maj 2009 07:39

Då var det ónsdag redan... Hampus somnade runt halv åtta i går kväll och det var inge bråk alls och det var skönt.. Vad händer idag då?.. Jo, jag jobbar som vanligt,, jag ska lämna hampus på dagis kl 10.00 , men i morgon är jag ledig för jag ska åka med hampus till västerås..


Jag längtar tills helgen för då är jag ledig,, lördag, söndag och måndag, å va skönt det kommer bli... Jag har bara varit ledig tre dagar på fjorton dagar,, så jag är faktiskt värd att vara ledig nu... Hoppas att vädret blir bättre tills helgen.. Så man kan vara ute, göra massor i trädgården...


Nä, nu ska försöka hinna med det jag inte hann med i går i hampus rum...

Av Maria Pettersson - 5 maj 2009 19:29

Då var hampus rum klart nästan.. Jag ska försöka hinna me det på förmiddagen i morgon innan jag lämna hampus på dagiset.. Och sen ska reine skura hans leksaker imorgon eftermiddag om han kommer ihåg det..


Nu håller hampus på  med att borsta tänderna och sen är det sängen för honom.. Hoppas han somnar idag utan bråk.. Igår var det massor med bråk innan han somnade i våran säng brevid reine.. Men idag så är det gå lägga sig och sova utan bråka.. Reine o jag är båda bestämmade på den saken..


Om hampus somna som han ska ,, så är det skönt att få en tid för varandra.. Den tiden behöver man och lugna ner sig efter jobbet ....



Av Maria Pettersson - 5 maj 2009 16:11

Då har man gjort sitt 8 timmars pass idag.. Tiden gick fort idag oxå.. Härligt!! Jag ringde i Västerås igår, och fick en tid för ultraljud den 28 maj kl 13.00 Det är inte så långt kvar tills det..  Veckorna går så fort..


 Nu håller vi på med maten , sen blir det åka ner en stund ner till morfar.. Efter det blir det att börja storstädningen i hampus Rum.. Och det behövs.. Jag har skjutit upp det i flera dagar nu.. Men nu måstes det göras...



Av Maria Pettersson - 4 maj 2009 08:48

Jag är gravid i vecka 14... Jag känner mig inte gravid.. Har inga alls sympton om att vara gravid.. Kanske därför veckorna går fort... Idag måste jag ringa ultraljud och beställa en tid för undersökning...  Man kan bara ringa mellan kl 13.00---14.00 då jobbar jag.. Så jag får ringa på min arbetstid,, men det gör inget... Det brukar inte vara några problem..



Av Maria Pettersson - 4 maj 2009 08:03

Då var det en ny vecka.. Hampus ska gå på dagis idag,, han har varit hemma från dagis hela förra veckan,,, för han var dunder förkyld.. Nu är det bättre allafall..


Vilket trist måndagsväder vi har,, det regnar.. För min del gör det inget,, för jag ska åka jobba snart.. Lämna hampus på dagis kl 10.00 sen är det åka jobba några timmar bara..


Nu ska jag fixa iordning mig och sen, se till om hampus ser ordentlig ut för att gå till dagis...

Av Maria Pettersson - 3 maj 2009 19:08

Då har man jobbat en söndag,, det var länge sedan jag jobbade en söndag.. Det var faktískt roligt,, tiden gick fort och alla kunderna var trevliga...

 Men nästa helg är jag ledig hela helgen.. Det kommer bli skönt... Se om man hittar på något roligt..


Reine har slängt lite skräp idag och tvättat kläder... Å vad han kan var duktig ibland... Tvyärr är det inte så ofta..


Nu ska vi slänga upp hampus i sin säng.. I morgon är det dagis för honom....

 Och det är en jobbvecka.. På Torsdag ska jag med hampus till västerås igen.. Vi får se vad de säger...


Efter slängt hampus i sängen blir det, en filmkväll...

Ovido - Quiz & Flashcards