Alla inlägg den 18 maj 2009

Av Maria Pettersson - 18 maj 2009 08:27

Vagnen består av en vändbar liggdel och en vändbar sittdel med bygel.Tåligt och vattenavvisande materiel som är UVbeständigt och flammsäkert.Handtag, ryggstöd och benstöd är ställbara.

5-punktssele.

Jag vill beställa en separad liggdel o sittdel eftersom jag får barn i höst och då är lite kallare ute.. Jag anser att den är varmare än vad en kombivagnar är....  Jag har läst mycket om denna vagnen , jag har inte hittat något negativt med den..  Det är inge emmaljunga eller brio...

Av Maria Pettersson - 18 maj 2009 07:16

Vilken skönt jobbvecka jag har  denna vecka,, man kan inte få bättre...Jag jobbar bara måndag, tisdag och lördag , resten av dagarna är jag ledig.. Härligt, härligt,,men det är väl min tur att ha sådan vecka.. Jag har alltid fått 5-6 dagar i veckan i de senaste månad.. Det känns att jag värd att vara ledig tre dagar i rad och det kommer bli så skönt..


Så idag ska jag göra 8 snabba på jobbet och i morgon jobbar jag 7,5 timme och sen är man ledig...Jippi...


Hoppas att det blir skapli väder i veckan.. Jag har inte hunnit titta på väderleken... Nu är det mulet och man ser lite blå himlen men inte så mycket.. Jag är nöjd bara det inte regnar så...!!!


Nu ska jag gå o kolla hur många övertidstimmar jag hade förra månad.. (April)...


Ovido - Quiz & Flashcards