Alla inlägg den 18 april 2009

Av Maria Pettersson - 18 april 2009 20:35

Ny duschad,, härligt, härligt........ Sitter i soffan i badrocken och tittar på tv....

Av Maria Pettersson - 18 april 2009 18:38

Nu är jag trött efter har jobbat 8 timmar... Jag vaknade kl halv fem i morse och inte kunde somnade om,, utan jag låg i sängen och kollade på klockan hela tiden,, men jag gick upp kl halv sex.. Då gjorde jag mig i ordning och åkte till jobbet.. Jag började kl 7.00 --15.30


Det gick helt suveränt på jobbet,, jag ska inte klaga på något.. Vi som jobbade idag, var så duktiga,, finns  inget  att klaga på.. Efter jag hade haft lunch så ringde reine  mig och sa att vi ska åka till västerås efter jag hade slutade,, för reine ska köpa en kärra till hampus fyrhjuling..


Nu har vi precis kommit hem.. Jag är helt slut.. Fundera på gå in duschen och bara njuta av varma vattnet.. Reine håller på med bygga ihop kärran med hampus hjälp..  Ni skulle höra vad som pratar och fundera och kollar på ritningen.. Det är en rolig syn.. Hihhi..



Hampus har varit ute och kört sin fyrhjuling i en timme på dagen när jag var på jobbet,,, sen kom jörgens flickväns barn och de fick oxå prova på och köra  fyrhjuling... ..


Det händer mycket här hemma när man jobbar.. Men i morgon är man ledig hela jävla dagen,, å vad det kommer bli skönt.. Nä, nu ska jag hoppa in duschen...






Ovido - Quiz & Flashcards