Alla inlägg den 16 augusti 2009

Av Maria Pettersson - 16 augusti 2009 17:49

Då har man ätit middag då,, det blev stronganof , potatis och sallad.. Mums, vad det var gott.. Det är det första jag har ätit idag, hampus hade ätit köttbullar o mos vid lunch men då åt inte vi...


Idag har det rikitig lugn o härlig dag,, har inte gjort så mycket än att damsugit och skura golven och samt laga mat.. Har bara njutit av denna söndag med familjen..... Härligt, härligt, härlig, det är det enda jag kan säga av denna dag..


I morgon börjar det ny jobb vecka,, jag börjar jobba på onsdag att jobba, så jag är ledig två dagar till,, måndag o tisdag.. Se om man hittar på för något då,, fundera åka en dag till Fagersta till mor o far allafall..


Snart ska hampus in i duschen och sen är det kväller för honom.. Igår så duschade han minst en timme.. Han är ju faktisk värre än vad jag är,, jag vet att jag kan duscha länge, men inte så länge....


Nu ska ja titta mer Tv,, innan hampus ska in.....



Av Maria Pettersson - 16 augusti 2009 10:23

Usch vad jag hade det roligt i går här med eva!!! Det gick lugnt till  här hemma.. Vi sätt och pratade om allt,tillexempel,, gamla människor och..................,, roligt var det allafall...   Senare på kvällen så självklart så åkte vi ner till Puben i Norberg... Det var ganska mycket med folk,, mycket folk som man inte kände igen, massor nytt folk..


Självklart så vara Göran där, grannen från kärrgruvan.., han frågade om  jag kunde köra  hem han,, så självklart var jag så snäll och sa ja... Jag kan säga att han inte var så jävla nykter,, kunde inte nästa så på sina egna ben,, så full var han..... Det brukar var så här,,, han är ute o festar till...Hihiiii..


Jag har inga alls planer , vad som händer idag,, ta det lugnt.. Jag måste handla lite idag,, tex smör.m.m


Nu ska jag titta på Tv lite....







Ovido - Quiz & Flashcards