Alla inlägg den 6 mars 2009

Av Maria Pettersson - 6 mars 2009 16:00

Det gick ganska bra att få hampus upp så tidigt på morgon...Han vart lite förvånad när vi åkte förbi dagis...


Hampus sa: Mamma, vad ska vi åka någonstans?

Ja, sa : Vi ska åka till mormor , för du ska vara där idag..

Hampus sa: okej..


När vi kom till mormor o morfar kl kvart över sex på morgon, så sa ja till hampus kolla vem som ligger o sover i soffan:


Hampus sa: Det är jenny..

Hampus sa: Får ja väcka jenny?:

ja sa: självklart får du det...


Hampus hoppar upp på soffan och skriker o säger : vakna  jenny, det är morrn nu!!! då var klockan kvart över sex på morgon... Sen gick han vidare , för morfar låg i sängen och hampus väcka honom oxå.. Morfar sa att han var  redan vaken.. Hampus ville att morfar skulle gå upp, me det vill inte morfar..


Jag jobbade 7-12.00, det blev en kort dag på jobbet,, men det är skönt att ha en kort dag på jobbet en fredag.. Helgen blir ju lite längre...


Efter jobbet så åkte ja till mor , men jag hämtade inte hampus,, han fick vara kvar där en stund till. För jag skulle hämta Eva kl halv två hemma oss hon... Vi åkte till Avesta handla lite tills på morgon.. (lördag)..


Efter vi hade handla klart, lämnat eva .. Sen åkte ja till Fagersta o hämta hampus... Hampus hade varit jätte snäll hos morfar o mormor hela dagen.. Han vill inte följa me mig hem, men efter ja berättar för honom att han ska hit i morgon igen så gick de bra att få honom till bilen utan bråk...



Ovido - Quiz & Flashcards