Alla inlägg under januari 2009

Av Maria Pettersson - 18 januari 2009 15:55

Nu har morsan o farsan varit kollat på hampus, de säger oxå att han fått vattkoppor. Nu börja han få feber igen, nu ligger han soffan och tittar på Bandy med mig. Sverig o finland ..


Nu har ja målat ett fönster klart .. Nu har ja ett kvar..  Men det blir pizza idag, vi åker inte laga någon mat idag...

Av Maria Pettersson - 18 januari 2009 13:45

Min son hampus har fått vattkoppor, inte så roligt, för nu får han vara hemma  ifrån dagis i två hela veckor... Mmmm, måste kolla hur ja ska vara hemma i från jobbet. Denna vecka går det bra!!  Måste kolla schemat och prata med chefen


Nu håller ja på att måla listerna runt fönstern, i köket.. Har målat en gång, nu ska ja bara vänta på att det har torkat och måla en till gång.. Sen får man se om man måste måla en tredje gång.. Sen i morgon , tänkte ja åka till Fagersta efter reine kommit hem ifrån jobbet, och köpa färg till väggen till köket..

Av Maria Pettersson - 18 januari 2009 10:50

Nu har hampus blivit lite piggare, men det beror ju på han har fått lite alvedon i sig,, med hel pigg är han inte.. ..


Jag har städat hampus rum och håller på med att tvätta kläder.. Ska börjar fundera på vad man ska äta för något till  lunch idag,, mmm är lite svårt . Hampus är ju inte så sugen på att äta något.. Själv är ja sugen på kyckling, ris och grönsaker, det skulle vara gott att äta. Men vi få se hur det blir.


På eftermiddag har ja planer  att ta en promenad och kanske åka till ÖB för att köpen vit färg till Fönstet ...

Av Maria Pettersson - 18 januari 2009 09:13

Hampus har sovit hela natten, det var skönt. Men han har feber i dag och klagar på huvudvärk, men han har fått små röda prickar på hela kroppen, två ansikte , fem st på ryggen och några till på benen och 2 st på magen, men ja vet inte om det är vattkoppor, vi får se om det blir flera i dag..... Eller om det blir vattenblåsor,


Det kan vara värmeutslag, för hampus brukar får lite värmeutslag när han har feber , så får se hur det blir...

Av Maria Pettersson - 17 januari 2009 21:00

Hampus börjarde vid lunch tid idag , han klagade på att han hade ont i huvudet. Så han fick lite alvedon.... När ja åkte till jobbet, så åkte reine o hampus ner till Ronnie, reine skulle hjälp dom med golvvärm..


När reine o hampus kom hem runt 17.00 , så han hampus feber runt 39,2 grader .. Men han vill inte ta alvedon, utan han låg i soffan och titta på tv. Vid runt 19.30 så somnade han i soffan...Jag hoppas att det inte blir en jobbig natt.. Jag hoppas han sover hela natten.


Vi får se hur det blir...

Av Maria Pettersson - 17 januari 2009 09:16

Det var inte som ja hade planerat med de nya gardinerna, det var inte så snyggt utan nu har jag beställt nya gardiner igen... De andra fick ja sätta i ett annat fönster , det var super snyggt..


Så nu får ja vänta 2 veckor på dessa gardiner, men det göra inget, så kanske har fixat att klart  i köket. Målat och fått nya lister  och att golvet är klart..

Av Maria Pettersson - 17 januari 2009 08:20

Min nattsömn har inte varit så bra i natt, har vaknat flera gånger hela natten, det är så jobbigt.. .. Vad ska man hitta på för något på förmiddagen på eftermiddag vet vad jag ska göra.. Jag ska jobba..


Mm, man kanske skulle damsuga o torka golvet...Det skulle behövas göras... Jag har nya gardiner till köke. Jag ska  passa göra det  innan hampus vill ha frukost,.. han vill inte ha på än gång han han vaknar utan efter någon timme eller så....


Det är skönt sen när man kommer hem i från jobbet sen... Nu ska ja sätta i fart....

Av Maria Pettersson - 16 januari 2009 19:16

Det var en skön promenad ner till Norberg, men det var lite kallt, hampus klagade på han frös om fötterna hela tiden.. Men i helheten så gick det bra.


När vi komma i Fagersta, så åt vi lunch hor mormor o morfar... Sen på eftermiddag så kom mammas syster dit med hennes barnbarn så hampus fick leka .. De lekte jätte bra tillsammans...


Reine slutade i dag kl 15.00 . Han hjälpte pappa med bilen, så nu går farsan bil igen.. Så nu är farsan glad igen, det är tur att man har så händig karl ibland... Men reines mobil gick sönder idag så han får lämna in den...


Det blir en filmkväll idag.. I morgon så får man åka jobba igen.... Men det är allt bra jobba lördag, för man får ju dubbelt så mycket i timlön...Det är ju bra... Man ska glad att man har ett jobb i dessa tider...


Men ja ´hann inte med att gå ner till Färgaffären, men det hinner ja med på måndag..

Ovido - Quiz & Flashcards