Alla inlägg den 26 januari 2009

Av Maria Pettersson - 26 januari 2009 13:29

Nu är lunchen avklarad, så nu är det bara ta det lugnt ett tag, sen ska man börjar göra iordning sig.. Det känns inte 100 % för att åka till jobbet idag,, men det brukar kännas lite bättre när man kommer till jobbet.....


Vi halv tre så kommer mormor o morfar , de ska vara barnvakt åt hampus..!!! I morgon så jobbar ja 7.00-14.30 .Oxå där ska mormor o morfar vara barnvakt .. Sen är jag ledig på onsdag.. Men torsdag har jag ingen barnvakt, så då kommer jag vara hemma.... vård av barn..  Fredag är jag ledig ......Men jag jobbar lördag..

Av Maria Pettersson - 26 januari 2009 11:03

Du  fångade mig, du tog mig i din famn.. Nu är du mitt allt. Du tände en gnista inom mig, den flammade upp Tack vare dig.. Jag är glad att du famn mig..


Tack för vår underbara familj...Tack för du valt mig och älskar mig som du göra. Jag älskar dig!!

Av Maria Pettersson - 26 januari 2009 10:57

Nu har man gjort sin träningsrund i 25 minuter hård träning,  usch nu är ja lite trött, har nu lust att gå lägg mig i sängen och sova.  Nej,, det är bara fortsätta att hålla igång..


Ska börja med lunch snart.. Det blir makaroner o köttbullar och grönsaker till.. Mmm vad gott. Hampus tycker om det. Hampus är på bättre humör idag..!!!



Ovido - Quiz & Flashcards