Alla inlägg den 13 januari 2009

Av Maria Pettersson - 13 januari 2009 13:25

Mmmm, vilken färg ska ja ha på väggarna i köket... Ja, har nu vitt på väggarna, men ja fundera på beige,  eller ljus brun färg.. Ja, har vita skåpluckor, som ska också målas , men vit färg ska ja ha på skåpluckor..


Reine ska fixa golvet i köket klart.. Ja, tror det kan bli snyggt, Beig eller ljus brun färg på väggarna och vita skåpluckor, sen har vi ett mörkt golv i köket.. Det kan bli snyggt.


Men ja vet inte om reine tycker om mina planer... mmm... Får prata med honom i kväll..


Nu ska försöka klä hampus och åka lämna honom på dagiset, sen åker ja till hälsa på morsan o farsan innan ja börjar jobba.. Hampus går inte så långstund på dagiset, bara tre timmar..  Pappa Reine hämtar honom kl 17.00



Av Maria Pettersson - 13 januari 2009 08:55

Det blev ingen promenad, hade en unge som inte ville följa med, så det blev ingen skön morgon promenad, ja får istället städa och tvätta kläder... puuuuu, men det behövs ibland göra det..

Av Maria Pettersson - 13 januari 2009 08:14

Usch vad trött ja var i morse!!!. Men snart är det att gå ut på en promenad med hampus.  Men först ska ja hänga upp lite tvätt och slänga in en ny i tvättmaskin.. Nu är det mycket med tvätt igen. Usch puuuuuuuu..

Ovido - Quiz & Flashcards