Alla inlägg den 19 januari 2009

Av Maria Pettersson - 19 januari 2009 10:57

Nu är listerna i köket klara.. Å var det vart fint.. Ja, hoppas att reine kommer hem en skapli tid idag, för ja villl så gärna åka handla färgen till köket idag...

Nu har man oxå tvätta golven i hallen och damsugit i köket och samt håller på med att  tvätta kläder, men finns inte så mycket av det heller kvar..


Vad ska man göra sen då?????


Ps.!!! Hampus har fått mer små prickor i ansikte och vid magen o ryggen, han ser ut som en prickikorv.. Men det kilar inte så mycket på honom än, det är ju tur det..

Av Maria Pettersson - 19 januari 2009 08:28

Natten är var lugn, hampus har bara vaknat en gång i natt, det var vi kl halv fem i morse.. Han sa att han var hungri, det kan ja förstå att han va.. Han åt inget i går.. Så han fick en banan tidigt i morse, sen somnade han om. Nu ligger han sover fortfarande..


Vad ska man göra i dag då? Mmm, ja ska ¨måla klart listerna i köket, men det är inte så mycket kvar.. Sen tänkte ja tvätta kläder och städa lite, när man inte kan gå ut någonstans... Sen är det bara vänta tills reine kommer hem, så ja kan åka till Fagersta och kolla på färger tilll väggarna till köket, ja hoppas ja hittar någon i dag... Så kan ja börjar måla idag och i morgon.. Det kankse  köket är klart tills helgen, det skulle var skönt. Men gardinera kommer om två veckor, men ja får väl sätt uppe andra tilllfälligt...

Ovido - Quiz & Flashcards