Alla inlägg den 18 januari 2009

Av Maria Pettersson - 18 januari 2009 15:55

Nu har morsan o farsan varit kollat på hampus, de säger oxå att han fått vattkoppor. Nu börja han få feber igen, nu ligger han soffan och tittar på Bandy med mig. Sverig o finland ..


Nu har ja målat ett fönster klart .. Nu har ja ett kvar..  Men det blir pizza idag, vi åker inte laga någon mat idag...

Av Maria Pettersson - 18 januari 2009 13:45

Min son hampus har fått vattkoppor, inte så roligt, för nu får han vara hemma  ifrån dagis i två hela veckor... Mmmm, måste kolla hur ja ska vara hemma i från jobbet. Denna vecka går det bra!!  Måste kolla schemat och prata med chefen


Nu håller ja på att måla listerna runt fönstern, i köket.. Har målat en gång, nu ska ja bara vänta på att det har torkat och måla en till gång.. Sen får man se om man måste måla en tredje gång.. Sen i morgon , tänkte ja åka till Fagersta efter reine kommit hem ifrån jobbet, och köpa färg till väggen till köket..

Av Maria Pettersson - 18 januari 2009 10:50

Nu har hampus blivit lite piggare, men det beror ju på han har fått lite alvedon i sig,, med hel pigg är han inte.. ..


Jag har städat hampus rum och håller på med att tvätta kläder.. Ska börjar fundera på vad man ska äta för något till  lunch idag,, mmm är lite svårt . Hampus är ju inte så sugen på att äta något.. Själv är ja sugen på kyckling, ris och grönsaker, det skulle vara gott att äta. Men vi få se hur det blir.


På eftermiddag har ja planer  att ta en promenad och kanske åka till ÖB för att köpen vit färg till Fönstet ...

Av Maria Pettersson - 18 januari 2009 09:13

Hampus har sovit hela natten, det var skönt. Men han har feber i dag och klagar på huvudvärk, men han har fått små röda prickar på hela kroppen, två ansikte , fem st på ryggen och några till på benen och 2 st på magen, men ja vet inte om det är vattkoppor, vi får se om det blir flera i dag..... Eller om det blir vattenblåsor,


Det kan vara värmeutslag, för hampus brukar får lite värmeutslag när han har feber , så får se hur det blir...

Ovido - Quiz & Flashcards